Takläggare i Sverige

Hitta takläggare i Sverige

När du letar efter den rätta takläggaren och takläggarfirman för just ditt hus så är det bra om du tar in ett flertal faktorer. Det är viktigt att du som husägare känner sig trygg med företaget du väljer att anlita. Det är därför vi på Swedtak hänvisar våra kunderna att ta in ett flertal offerter och verkligen känner sig bekväm och självsäker i valet av takläggare. Vi på Swedtak är verkligen ödmjukt stolta över våra lagda tak så därför kan vi säga just detta.
Nedan listar vi några saker som är bra att tänka på innan du anlitar en takläggare.

  • Vad har företaget för trygghet?
  • Har företaget några kunder från Sverige?
  • Kan företaget lägga just ditt typ av tak?
  • Sätter takläggaren kunden i främsta fokus?
  • Finns det möjlighet att ta in en kostnadsfri offert från företaget?
  • Har takfirman lagt några andra tak i Sverige?

Vi på Swedtak kan pricka av varje punkt från listan ovan. Vi har fantastiska garantier och referenser. Vi har ett rykte om oss att alltid lägga kunden i första hand. Vi erbjuder alltid kostnadsfri hembesök och offert. Vi kan även lämna pris direkt på plats vilket de flesta takfirmorna vägrar att göra. Vi kan alltid komma med en lista med referenser och tak i Sverige om så önskas.
Vi hoppas verkligen du väljer Swedtak.

Vill du ha mer information från oss så får du gärna skriva in dina person uppgifter i något av formulären på sidan.

Kostnadsfri takinspektion och offert med Swedtak

Vi på Swedtak erbjuder alltid kostnadsfri takinspektion och offert inför ditt takbyte. Fyll i dina uppgifter i formuläret nedan, så kommer en av våra yrkesmän att kontakta dig inom kort.