Om Swedtak

Om Swedtak

Med hög kompetens, goda garantier och duktiga takläggare med många års erfarenhet i branschen, levererar vi takbyten i Skåne av högsta kvalitet

Swedtak Skåne AB etablerades hösten 2015 med utgång i Helsingborg. Vi riktar primärt våra tjänster till villaägare och bostadsrättsföreningar i Nordvästra Skåne, inkluderat orter som Åstorp, Bjuv och Ekeby, men åtar oss även jobb från södra Halland ned mot Lund/Bjärred i Syd. Sedan start har vår verksamhet genomsyrats av tre ledord:

  • Kompetens
    Vi har egna lokala takmontörer med utbildningar och lång erfarenhet inom branschen.
  • Kundservice
    Vi har kontinuerlig kontakt med våra kunder genom hela takläggningsprocessen och ger alltid goda bemötanden.
  • Noggrannhet
    Våra takmontörer behandlar varje projekt vi tar oss an med stor omsorg och levererar alltid förstklassiga resultat.

Vi kan tak!

Swedtak besitter en stor personalstyrka med lokala, kunniga och utbildade takläggare som har lång branscherfarenhet. Vi kan därmed ta oss an de allra flesta typer av takarbeten. Våra montörer är kunniga inom montage av såväl pannor av betong/tegel som platta/låglutande tak i takpapp. Vi lägger även plåttak i form av pannplåt från Lindab/ Plannja och Tata Steel. Önskas bandtäckning löser vi även detta genom våra samarbeten med plåtslagare.

Vill du anlita ett erfaret takföretag i Skåne för ditt kommande takbyte? Tveka inte att kontakta oss redan idag - vi hjälper dig gladeligen!

Kostnadsfri takinspektion och offert med Swedtak

Vi på Swedtak erbjuder alltid kostnadsfri takinspektion och offert inför ditt takbyte. Fyll i dina uppgifter i formuläret nedan, så kommer en av våra yrkesmän att kontakta dig inom kort. 

Kostnadsfri takinspektion och offert med Swedtak

Boka kostnadsfritt hembesök

Här hittar du oss på webben