Varför byta ditt tak i Skåne med Swedtak?

När du ska byta tak i Skåne kan du vända dig till oss som har takläggare i Skåne som är experter på alla typer av tak. Vi utför arbetet effektivt, noggrant och enligt gällande branschregler så att du får ett tak med maximal livslängd.

Som fastighetsägare behöver du byta tak i Skåne ungefär vart 30 år så att det håller din bostad skyddad mot regn och vind. De flesta takmaterial har en livslängd på 30-50 år men takets tätskikt har bara en livslängd på 25-30 år. För att förlänga ditt taks livslängd bör du utföra kontroller av ditt tak två gånger varje år, inför vintern och efter vintern. Då har du möjlighet att lägga takpannor tillrätta så att taket sluter tätt samtidigt som du kan se om det finns sprickor i pannor eller i plåten som gör att det släpper igenom vatten. Om ditt tak har skador bör du snarast anlita en takläggare i Skåne som lägger om ditt tak.

 

Varför du bör anlita Swedtak då du ska byta tak i Skåne

Swedtak Skåne har under många år anlitats för tak-byten av både privatpersoner och bostadsrättsföreningar vilket till stor del beror på att vi har en effektiv och öppen arbetsprocess. När du bokar ett kostnadsfritt hembesök genom vårt formulär på vår hemsida kan vi bestämma en dag då vi kan komma ut och inspektera ditt tak och även se vilka förutsättning som råder. Vid hembesöket kan vi också bidra med tips och råd kring ditt nya tak. Efter vårt besök kan vi sedan lämna en offert med ett konkurrenskraftigt pris för ditt takbyte.

 

Så här utför Swedtaks takläggare i Skåne takbytet

När du har accepterat offerten och vi har skrivit avtal kommer våra skickliga takläggare ut till din fastighet på överenskommen dag. Det gamla taket rivs sedan av och takmaterialet slängs i container för senare transport till kommunens återvinningscentral. Därefter sätter vi nytt tätskikt, sätter läkt och slutligen lägger vi det nya taket med stor noggrannhet för ett förstklassigt resultat.

 

Efter att takläggningen är klar

När vi är klara med takläggningen gör vi en gemensam besiktning tillsammans med dig för att försäkra oss om att du är 100 % nöjd med vårt arbete. Därefter överlämnar vi våra garantiåtaganden och skickar sedan en faktura där vi har gjort avdrag för ROT-avdraget på 30 % av våra arbetskostnader.

 

Kontakta oss på Swedtak för din takläggning

Vi på Swedtak Skåne utför tjänster åt privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar i Skåne med omnejd. Våra duktiga takläggare i Skåne har varit verksamma inom branschen under många år och besitter därmed en stor kunskap inom alla typer av tak. Du är välkommen att kontakta oss för mer information eller för att boka ett kostnadsfritt hembesök, utan att du förbinder dig för något. 

Kostnadsfri takinspektion och offert med Swedtak

Vi på Swedtak erbjuder alltid kostnadsfri takinspektion och offert inför ditt takbyte. Fyll i dina uppgifter i formuläret nedan, så kommer en av våra yrkesmän att kontakta dig inom kort.