Takpannor

Nu för tiden finns det ett enormt utbud av takpannor i ett brett utbud av former, färger och utföranden. Vi på Swedtak är noga med att endast använda takpannor av högsta kvalitet, och hjälper dig alltid att hitta rätt takbeklädnad när du ska byta tak i Skåne.

Swedtak samarbetar med Benders

Vi använder oss av den fenomenala leverantörer Benders till alla våra takpannor. De är idag de ledande nordiska leverantörerna av produkter i natursten, betong och lertegel. Eftersom vi på Swedtak enbart jobbar med seriösa och riktigt kunniga företag, kändes Benders som ett självklart val för oss.


Vi hjälper dig hitta rätt takpanna för ditt tak i Skåne!

Vill du ha hjälp med att hitta rätt takpannor eller är du osäker vilken takbeklädnad som passar din fastighet bäst? Skriv in dina kontaktuppgifter i något av våra formulär här på hemsidan, så hör vi av oss till dig inom kort och bokar in ett hembesök där vi kan se över ditt tak och ta fram den optimala lösningen för just dig.

Kostnadsfri takinspektion och offert med Swedtak

Vi på Swedtak erbjuder alltid kostnadsfri takinspektion och offert inför ditt takbyte. Fyll i dina uppgifter i formuläret nedan, så kommer en av våra yrkesmän att kontakta dig inom kort.