Om Swedtak Skåne AB bild

Om Swedtak

Vi på Takläggare Helsingborg har hög kompetens, bra garantier och duktiga takläggare med många års erfarenhet i branschen.

Boka hembesök

Kostnadsfri takinspektion och offert

Vi på Swedtak erbjuder ALLTID kostnadsfri takinspektion och offert. Fyll i dina uppgifter i formuläret nedan så kommer en av våra yrkesmän att kontakta dig.


SK recensent

SK

Vi kunde inte vara mer nöjda med dem! Tillmötesgående personal på plats och proffsigt bemötande. För den som funderar på att an... Läs hela recensionen

SWEDTAK SKÅNE AB, fd. Swe Dala Tak Syd AB, antog sitt nya namn våren 2019 och är exakt samma företag som tidigare, både vad gällande montörer och ägare. Med andra ord så bygger vi vidare på ett starkt koncept med ett nytt namn.Swe Dala Tak Syd AB, etablerades i Skåne hösten 2015 och vi utgår från Helsingborg. Primärt vänder vi oss till Villamarknaden samt bostadsrättsföreningar i Nordvästra Skåne men agerar även i södra Halland samt mot Lund/Bjärred i Syd. Våra montörer är specialiserade på pannor av betong/tegel samt även på platta/låglutande tak med papp. Vi lägger även plåttak typ Pannplåt fr Lindab/ Plannja och Tata Steel, önskas bandtäckning löser våra plåtslagar partners detta.