Våra samarbetspartners

För att kunna leverera tak som är både snygga och hållbara, samarbetar vi endast med de bästa leverantörerna av takmaterial på marknaden. Vi är stolta över att ha samarbeten med och rekommenderas av dessa företag.

Vi använder endast det bästa materialet för ditt takbyte i Skåne

Oavsett hur duktig man är på att lägga tak, blir det inget bra tak utan kvalitativa material som håller i längden. Likt en kedja inte är starkare än dess svagaste länk, är ett tak inte mer hållbart än det material som det byggts av.

Av den anledningen är vi på Swedtak extremt noggranna med valet av våra materialleverantörer. Till exempel samarbetar vi med Benders för takpannor av högsta klass och Würth och Bolist för annat byggmaterial som krävs för att byta tak i Skåne med omnejd. 

Reco rekommenderar oss för andra året i rad!

Tack vare vår stora mängd nöjda kunder och deras fina recensioner, har Reco valt oss som rekommenderat företag 2 år i rad - något vi är väldigt stolta över. För att läsa våra recensioner och kolla in vår sida, klicka här: Swedtak på Reco.

Vill du att ditt tak ska hålla många år framöver? Anlita oss på Swedtak som är noga med sina val av materialleverantörer och som aldrig tummar på kvaliteten. Kontakta oss idag, så hjälper vi dig ta första steget mot ett nytt, snyggt och hållbart tak i Skåne!

Kostnadsfri takinspektion och offert med Swedtak

Vi på Swedtak erbjuder alltid kostnadsfri takinspektion och offert inför ditt takbyte. Fyll i dina uppgifter i formuläret nedan, så kommer en av våra yrkesmän att kontakta dig inom kort.