Byta takVi har lång erfarenhet av takrenovering. Hos oss på Swedtak kan du alltid känna dig trygg. Vi kommer gärna ut på hembesök och går igenom vad ett takbyte innebär, samt vad ni har för önskemål. Vi lägger alla sorters tak. Vi finns med från start till mål med allt från ställningar, rivning, nytt tak och nya plåtdetaljer.


1. HEMBESÖK OCH GRUNDLIG KONTROLL

En erfaren yrkesman från Swedtak kommer hem till er och lyssnar in de behov och önskemål ni har. Under hembesöket fastställer vi pris och tidsplan för takbytet. Vi gör givetvis hembesöket utan kostnad och helt utan köpkrav.

2. PLANERING OCH LEVERANS

Vi börjar varje takläggningsarbete med en planering så vi ska kunna vara så effektiva som möjligt.  Vi bygger ställning levererar materialet som behövs till byggarbetsplatsen innan takläggningen påbörjas. Pannorna kommer när det är dags att lyfta upp dem på taket. Vi jobbar enbart med takmatetrial av hög kvalitè från välkända leverantörer

3. TAKLÄGGNINGEN

Vår personal består av takmontörer med mångårig erfarenhet och med bred kompetens inom branschen. Varje takläggning är unik och vi ställer höga krav på våra takläggare. Vi har fått många fina recensioner, vilket kan ses som ett kvitto på väl utförda arbeten.

4. TAKLÄGGARNA AVSLUTAR

Du kommer tillsammans med våra takmontörer gå igenom takbytet för att säkerställa ett väl utfört arbete. Efter genomgången så städar vi på Swedtak upp din gård och annan berörd yta. Vi forslar självklart bort avfallet och ser till att allting ser bra ut innan vi lämnar arbetsplatsen.

5. KONTROLL OCH GARANTI

Under arbetets gång fyller våra takläggare i en egenkontroll för att säkerställa att vår höga standard hålls. Kontrollen ger er en uppföljning av det arbetet som utförts och det är även datumstämplat. Du erhåller en kopia av kontrollen, samt Garantibevis.